Superleuke cadeaus voor dierendag! Het is vandaag dierendag en dat mag best gevierd worden, toch? Hieronder heb ik wat superleuke cadeaus verzameld voor jouw huisdier, om hem of haar eens in het zonnetje te zetten!

Elke dag zorgen we goed voor onze huisdieren, maar op deze dag mogen we ze best nog wel wat extra verwennen, toch? En wat zijn er tegenwoordig toch leuke spulletjes voor ze! Daarom heb ik wat superleuke cadeaus voor dierendag op een rijtje gezet. En is het niet voor dierendag, dan kun je natuurlijk altijd nog de verjaardag van je huisdier vieren! 😉

Haaienmandje

Toen ik het haaienmandje voor het eerst zag, moest ik het hebben voor de dieren. Het is geschikt voor zowel katten, kleine honden en zelfs konijnen. Erg warm is het mandje niet, dus het zou ideaal zijn voor het voorjaar of voor dieren die het wat sneller warm krijgen. Omdat het mandje een soort ‘holletje’ is zullen wat schichtere dieren zich erg fijn voelen.

Gezellig in een tentje

Hoe schattig en leuk is dit tentje? Ook het design is erg hip en veel moderner dan de meeste dierenmandjes. Volgens mij waren er voor kinderen al van dit soort tentjes om in te spelen, maar nu is er dan ook eindelijk een dierentent. Zelf heb ik deze (nog) niet, maar hij zou wel erg leuk staan in huis. En dan maar hopen dat de dieren er gebruik van maken en niet alleen met de verpakking spelen. 🙂

Speelplezier voor de kat

Bij onze katten is dit spelletje echt een succes! Doordat je de vorm van de baan kunt veranderen blijft het voor de katten interessant. Het is ook erg grappig om de katten te zien staren naar de baan om vervolgens op het balletje te springen.

Voor het konijn

Vroeger hebben wij ook konijnen gehad en ik weet zeker dat zij deze boom echt helemaal geweldig hadden gevonden. Er zijn ook voor knaagdieren tegenwoordig superleuke cadeaus te vinden, dus ook Flappie (zijn er echt nog konijnen die Flappy heten?) kan in het zonnetje gezet worden!

Een Spongebob aquarium

Wat heb ik als kind toch vaak gekeken naar de Spongebob decoraties voor een aquarium. Het is vast al heel lang niet meer origineel, maar ooit komt er een Spongebob aquarium met niet alleen Spongebob’s Ananas, maar ook Octo’s huisje en uiteraard The Krusty Krab.

Basketballen voor vogels

De parkieten die ik vroeger heb gehad waren dol op belletjes en spiegeltjes. Dit basketbalspel had ook zeker weten in de smaak gevallen! Zeker voor nieuwgierige vogels zal dit een leuk spelletje zijn en het is een origineel idee!

Heb jij vragen, tips of opmerkingen over dit onderwerp? En wat voor superleuk cadeau heb jij je huisdier gegeven? Laat het weten in de reacties!